Cursus

Het is leuk om kennis te delen. Op het gebied van fotografie verzorg ik samen met Marcel Schilperoort een basiscursus fotografie.

Wij hebben ervoor gekozen om onze cursus op een persoonlijke manier in te richten met veel aandacht voor het individu (max 8 cursisten). Iets wat voor mij niet onbekend is vanuit mijn eerdere beroepen als docent op een opleidingsinstituut voor rij-instructeurs en als instructeur aan de Koninklijke Militaire School. Ook Marcel heeft de nodige ervaring met het verzorgen van cursussen, hij verzorgde al eerder basiscursussen en masterclasses op het gebied van fotografie.

Mocht je interesse hebben om meer uit je fototoestel te halen en wil je van de automatische stand af dan nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de basiscursus fotografie. Alles wat je nodig hebt is een camera die je handmatig kunt instellen. Hierbij moet je denken aan een spiegelreflex, systeem of een bridgecamera.

De opleiding zal bestaan uit 5 dagdelen van 3 uur. Binnen deze tijd is het ons doel om je inzicht te geven in de werking van de camera en het gebruik hiervan. Met opdrachten gaan we je uitdagen om binnen deze cursus je eerste foto’s te maken waar je trots op kunt zijn. Maar wat wij vooral hopen is dat je vooral veel plezier gaan beleven aan het maken van mooie beelden.

Ga je de uitdaging aan? Schrijf dan nu in via mail of app ons even. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Verlopen

Verlopen